Ce să asculți într-o zi de primăvară

Cum îmi făceam un ceai și mă pregăteam să mă întâlnesc cu următorul invitat de la Zest Podcast, mi-am amintit de o discuție avută aseară cu Silviana, art-ul talentat care dă imaginea Zestului și prietena care are întotdeauna o glumă bună în buzunar. Și cum vorbeam noi de filme, show-uri de standup și ce mai merită văzut, ne-am întrebat și: tu ce-ai mai ascultat bun? Am deschis rapid PocketCasts-ul și am inventariat showurile la care sunt abonată.

Pentru că există niște episoade de podcast foarte bune în lumea largă, unele care încă îmi răsună în urechi mult după ce le-am auzit, vreau să vă recomand și vouă câteva dintre ele. Numai bune de ascultat într-o zi însorită de primăvară, când n-aveți chef de taskul ăla, când vă plimbați prin parc sau când luați metroul spre casă.

More Perfect – The Political Thicket – Un episod fascinant despre un caz al Curții Supreme din Statele Unite ale Americii care a creat haos în viețile mai multor judecători și a schimbat cursul istoriei electorale din SUA.

Mame – Cum este să fii bine cu tine în cuplu? – Un interviu despre subiecte pe care nu le discutăm și de care poate nici nu suntem conștienți până e prea târziu.

Pe Bune – Ana Morodan – Cu umor și șarm, despre autenticitate studiată și despre un mindset de business în lumea influencerilor.

Love+Radio – Greetings from Coney Island și The Livingroom – Două povești pe care le-am ascultat cu sufletul la gură și care mi s-au lipit de suflet.

Reply All – Lost in a Cab – O întâmplare simplă scoate la iveală hățișurile internetului.

Revisionist History – Analysis, Parapraxis, Elvis – Despre piesa pe care Elvis Presley nu a reușit niciodată să o cânte cum trebuie.

Oriunde ați fi, puneți-vă căștile și dați o șansă poveștilor! 👻 👽 🤖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *