Video: Sonja Jefferson și Jon Burkhart, despre cum să creezi conținut valoros

content marketing

Am găzduit de curând alături de WeContent două webinarii despre content marketing cu specialiști din Marea Britanie și vreau să împărtășesc cu voi înregistrările pentru că sunt utile pentru oricine e interesat de crearea de conținut.

Sonja Jefferson este fondator al Valuable Content, agenție de content marketing, autor, trainer și expert cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. În webinar, ea a vorbit despre importanța content marketingului în business.

Sonja a povestit că și-a început cariera în vânzări și, pe vremea aceea, le trimitea clienților potențiali prin poștă broșuri sau articole relevante pentru ei. Cei care primeau articolele erau mai prietenoși atunci când îi suna pentru a vorbi despre produsul pe care îl vindea. A realizat rapid că dacă ajuți oamenii fără să încerci să le vinzi, ai mai multe șanse să vinzi, decât dacă ai face-o direct. Urmăriți-o mai jos pentru povestea completă.

Jon Burkhart este fondator al TBC Global, agenție de marketing și branding, autor, trainer și speaker apreciat. Jon este cunoscut pentru stilul unic de a vorbi și de a ține traininguri, stil care s-a văzut și în webinarul de mai jos. El apreciază mult interacțiunea și se bazează pe autenticitate, jocuri și emoții pentru a capta atenția, atât atunci când îi învață pe alții marketing, cât și când construiește strategii pentru clienți.

În webinar, a făcut o introducere în ceea ce el numește „firecracker content”, adică acel conținut care creează scântei în mintea clienților și îi aduce mai aproape de brand.

Sonja și Jon vor fi speakeri la WeContent pe 1 noiembrie, alături de alți experți în content marketing din UK și România. Ne vedem acolo! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *