Webstock 2016: Pentru că nu toată lumea se pricepe la social media

webstock 2016

…dar poate învăța.

În ziua de azi, vrei nu vrei, trebuie să înțelegi cum funcționează social media. Fie că lucrezi în domeniu sau ești un antreprenor care vrea să-și promoveze afacerea, ai nevoie să știi cum poți fi eficient pe (tot mai popularele) rețele de socializare.

Vorbeam într-un articol recent despre motivele pentru care mergem la conferințe. Un eveniment la care abia aștept să merg în această toamnă este a noua ediție a Webstock, cea mai importantă conferință dedicată social media din România. Când? Pe 30 septembrie la JW Marriott Hotel.

De ce? Pentru că lucrez cu social media frecvent și știu că nu există o rețetă de succes, dar sunt anumite ingrediente mai bune decât altele. Rețelele de socializare se schimbă rapid, algoritmii evoluează, audiențele învață strategiile de promovare și trebuie să te reinventezi tot timpul. Înveți și singur în fața laptopului, gândind și implementând campanii, dar trebuie să mai scoți capul din carapace să vezi ce se întâmplă în jur.

Social media nu funcționează izolate de restul online-ului și de offline-ului. Fac parte din viața de zi cu zi și conferința va aborda și integrarea mediilor de socializare sub umbrela mai mare a marketingului și advertisingului.

Primii speakeri de la Webstock au fost deja anunțați și ne așteaptă sesiuni interesante.

webstock 2016

Încă se mai pot face înscrieri așa că fuga, fuga pe site să-ți iei invitația. Dacă nu poți ajunge, vei putea urmări evenimentul și live pe site.

Pe lângă sesiuni dedicate social media și socializarea offline cu lideri din domeniu, conferința are și o componentă de premii. Astfel, vor fi premiate cele mai bune proiecte și campanii online din România din ultimul an, precum și personalitatea online a anului. Premiile la toate categoriile vor fi acordate în cadrul Galei, pe 30 septembrie – pentru care poți solicita o invitație gratuită.

Multe, multe lucruri de făcut și învățat. Ne vedem acolo? 🙂

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen, și Siviero Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *