Recomandări de cărți pentru antreprenori

antreprenori

Vara e o perioadă bună pentru lecturi. Ore petrecute în tren și avion, leneveli la soare și seri liniștite, toate merg uns cu o carte bună. Așa că m-am gândit să vă supun atenției câteva cărți utile antreprenorilor, dar nu numai. Le-am citit, mi-au plăcut și le-am făcut și câte un scurt review pe blogul UPGRADER. Iată-le:

Scurtături inteligente, Shane Snow

“Scurtătura nu înseamnă că vei câștiga sau că meriți să câștigi. Pur și simplu înseamnă că nu trebuie să te mai târăști prin nivelurile pe care știi sigur că le-ai termina oricum cu succes.”

Imaginează-ți că joci faimosul Mario Bros. și că în loc să parcurgi cuminte nivel cu nivel, descoperi niște țevi secrete care te trec în câteva minute prin tot jocul. Țevile există, se numesc Warp Pipes, iar cartea lui Shane este despre Warp Pipes din viața reală. Mai multe, aici. 

Work Rules!, Laszlo Bock

Ți-ar plăcea să lucrezi la Google? Sau să fii un angajator de calibrul Google?

Work Rules! nu e o carte utilă doar pentru specialiștii HR, deși așa poate părea din primele pagini. E și o carte pentru angajații care vor să aibă o viață profesională mai împlinită. Dar mai ales e o lectură pentru angajatorii, oricât de mici sau mari ar fi ei, care vor să creeze un mediu de muncă motivant. Review-ul complet, aici. 

O pereche de pantofi, Tinca Celnicu

Tinca are o experiență de 20 de ani în finanțele și contabilitatea afacerii, cu titluri de CFO, Financial Controller și Treasury Manager în portofoliu. Și a decis să scrie o carte de finanțe pentru “nefinanțiști”. Perfect pentru cineva ca mine, care cochetează cu lumea afacerilor, dar mai bine ar scrie un roman decât să se uite într-un excel. Niște argumente în plus să citești cartea. 

Dacă vreți mai multe recomandări, urmăriți pagina UPGRADER pentru că postăm lunar câte o recenzie. Ba mai mult, facem și concurs cu cărți și nu e deloc complicat să câștigați :).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *