Un eveniment de încercat: Webstock 2017

Webstock 2017

Anul trecut am fost la Webstock pentru prima dată și mi-a plăcut. După cum povesteam atunci, Webstock se promovează ca „cel mai mare eveniment de social media din România”, dar este, de fapt, despre marketing, comunicare, blogging și tot ce încape pe lângă. Iar asta nu e neapărat rău. Așa că merg și anul ăsta. Mai exact vineri, 29 septembrie.

În public sunt specialiști în marketing, PR și conexe, dar pe scenă prezența e mai eclectică. De exemplu, lista de anul ăsta îi include pe Marius Manole (actor), Ionuț Budișteanu (informatician și inventator) și Lucian Mândruță (jurnalist). Iar speakerii din domeniu vin din companii și instituții diverse. Alin Preda, Șef Birou Comunicare Online la MAPN, Florin Boldescu, Digital Banking Manager la Raiffeisen Bank România și Irina Scarlat, Marketing Manager la Uber sunt doar câțiva dintre cei mulți care vor împărtăși cu audiența din experiențele lor cu proiecte online.

Conferința e structurată într-o serie de discursuri principale, în prima parte a zilei, la care participă toată lumea. În a doua parte a zilei, au loc sesiuni paralele, pe diverse teme. Avem Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best Practices, New Digital Ideas și Case Studies. Fiecare sesiune are 3-5 invitați și un modertator care se pricep la tema discutată.

Pe lângă conferințe și sesiuni, pe holul evenimentului e zarvă mare. Tot felul de standuri cu cărți, demonstrații de tehnologie și alte minunății și promoții. Asta când lumea nu ia cu asalt bufetul la ora mesei.

E o atmosferă faină, cu oameni dinamici, entuziasmați să afle chestii și să facă și nițel networking. Mulți sunt prieteni vechi, că lumea social media & co e mică, iar și mai mulți abia intră în domeniu și caută conexiuni și informații noi.

Deci toate bune și frumoase. Evenimentul e bine organizat (ceea ce nu e neapărat ușor), lumea e bună și conferințele interesante. O zi bine petrecută, if you ask me. Încă vă mai puteți înregistra și puteți vota la Webstock Awards, care premiază cele mai de succes personalități și proiecte online ale anului.

Ne vedem acolo! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *