Recomandări podcast: 5 episoade românești

podcasturi romanesti

Plimbând copilul prin cartier și dobândind singurul bronz de anul ăsta, cel de împins căruțul, am regăsit ore în care pot asculta podcasturi. Foarte mult îmi place activitatea asta pentru că aflu multe informații utile și povești fascinante, în timp ce fac altceva. Poți asculta podcasturi și când faci sport, speli vase, călătorești (cu masca pe gură și nas) sau, pur și simplu, când vrei să te relaxezi.

Am mai recomandat podcasturi și cu alte ocazii, iar azi aș vrea să îți propun o listă de episoade românești care mi-au plăcut în ultimul timp:

Fiecare episod e o discuție interesantă pe teme de actualitate sau pe subiecte care ne preocupă pe toți. M-a suprins Emil Boc, cu o viziune foarte sănătoasă asupra muncii și cu lecții dintr-o experiență vastă de coordonat echipe și consolidat comunități. Ana Haralambie m-a făcut să retrăiesc primele zile ale pandemiei, din perspectiva omului de afaceri care intuiește că tocmai a pierdut tot ce a construit mulți ani – și care găsește resursele să o ia imediat de la capăt. Cristian Lupșa și Paul Olteanu mi-au amintit de ce e important să fim atenți la poveștile pe care (ni) le spunem. Miruna Pantel și Oana Sandu au discutat despre cât de dificil este pentru părinți să-și împartă munca în mod egal, oricât de deschiși și informați ar fi (spoiler: greul cade adesea pe mame). Iar Adela Moldovan a povestit despre nevoia de diversitate în discursul zilnic pe care îl avem în familie, și nu numai, care se centrează mult prea des pe corp.

Sper să găsești măcar un subiect care să-ți placă. Tu ce asculți/citești/privești zilele astea?

2 thoughts on “Recomandări podcast: 5 episoade românești

    1. E un politician care putea să dispară prăfuit acum mulți ani. A reușit să re reinventeze și să facă treabă foarte bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *