Ramona Gabăr: Impulsul de a scrie vine din credința că poți schimba ceva, chiar și milimetric (Zest #68)

Ramona Gabăr


Ramona Gabăr a studiat jurnalism și comunicare la București și a scris de-a lungul timpului în diferite forme, fie pe blogul personal, fie în publicații precum Dilema Veche și Dilemateca. În ultmii ani, și-a luat pasiunea pentru scris în serios și a pus cap la cap o serie de povești în volumul Stații, publicat de Editura Nemira în 2021.

Din 2013, Ramona locuiește la Bruxelles și povestește în interviu cu ce se ocupă, cum și-a făcut timp și spațiu pentru scris, cu ce gând a publicat „Stații”, la ce lucrează acum și ce o motivează să scrie. Play ▶️

* Interviul a fost înregistrat în septembrie, înainte să fie acordat Premiul Nobel pentru Literatură. Am întrebat-o atunci pe Ramona ce-i place să citească și ce recomandă, și a fost gând la gând cu Academia Suedeză. 


Zest este un podcast despre plăcerea și uimirea de a scrie. Acesta este al treilea episod din sezonul al patrulea, în care vorbim despre vocile care ne pun scrisul pe pauză, perfecționism, sindromul impostorului, dar și motivația care duce poveștile – în sfârșit – în lume.

🎧 Ascultă-ne în app-ul preferat
📽 Hai să ne vezi: youtube.com/sabinavarga
💪 Susține-ne, cu acces la conținut exclusiv: patreon.com/zestpodcast
☕️ Sau fă-ne cinste cu o cafea

Un fragment video din interviu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *