Andreea Vasile: Nici măcar nu e despre scris, ci despre oameni și povești (Zest #71)

Andreea Vasile interviu


Andreea Vasile este freelance writer și creează conținut pentru presa scrisă, televiziune și diverse proiecte de comunicare. A scris pentru multe publicații cunoscute, precum TABU, Marie Claire sau Decât o Revistă, a lucrat la Digi24 ca reporter și editor, iar în prezent colaborează cu branduri precum Red Bull. Spune că scrie zilnic și că nu cunoaște un exercițiu mai bun. Este pasionată și de sport, iar mișcarea și vibe-ul pozitiv sunt în centrul a tot ce face.

Am vorbit despre studii, drumul spre jurnalism și munca pe cont propriu, evoluția în scris și responsabilitatea autoeducării, dar și despre importanța timpului liber și a mișcării. Ascultă ▶️


Acesta este ultimul episod din al patrulea sezon Zest, în care am vorbit despre cum luăm din nou pixul în mână după o pauză, cum folosim scrisul să procesăm viața, cum trecem peste perfecționism, cum găsim sens în muncă sau cum descoperim că, de fapt, nu e despre scris, ci despre oameni și povești.

Zest revine cu un nou sezon în martie 2023, dar până atunci plănuim să punem pixurile la treabă și să lansăm un club de scris online. Abonează-te la newsletter pentru a primi detalii.


🎧 Ascultă-ne în app-ul preferat
📽 Hai să ne vezi: youtube.com/sabinavarga
💪 Susține-ne, cu acces la conținut exclusiv: patreon.com/zestpodcast
☕️ Sau fă-ne cinste cu o cafea

One thought on “Andreea Vasile: Nici măcar nu e despre scris, ci despre oameni și povești (Zest #71)

  1. Felicitari Andreea pentru reusita chiar si in fata deschiderii unor noi proiecte, pentru curajul si pasiunea de care dai dovada! In plus, ideea ta de a reuni scriitori si creatori intr-un club este geniala! Sunt curioasa ce surprize ne asteapta! Mult succes pe drumul acesta si inspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *